Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Вівторок, 23.04.2024, 10:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Головна » 2010 » Березень » 25 » Алкоголь-ворог свята.
Алкоголь-ворог свята.
00:05

   Свято — це радість. Це привід зібрати всіх своїх, побачитися, поспілкуватися. Для чого ж у такому разі алкогольні вироби? Жодній живій істоті не приходить у голову труїти себе від радості наркотичною речовиною!

   На жаль, у нашому суспільстві сформувався певна спільнота людей, які вважають С2Н5ОН обов'язковим і незамінним атрибутом кожного свята.

   Звичайно, абсурдно звинувачувати їх у цьому. Просто їх свідомість з ранніх років покалічена проалкогольним вихованням… Але й дозволяти їм нав’язувати звичай отруюватися здоровій частині нашого суспільства ні в якому разі не припустимо!

   Пияцтво «пустило глибоке коріння в нашому побуті і породило цілу систему диких питтєвих звичаїв, — говорив ще на початку минулого століття видатний психіатр і громадський діяч, академік Володимир Михайлович Бєхтєрєв. — Ці звичаї вимагають пиття і пригощання вином при всякому випадку…»

  Але ж тільки останнім ступенем моральної деградації можна пояснити той факт, що люди почали збиратися разом не для того, щоб привітати одне одного зі святом, розкрити одне одному свої кращі душевні пориви, а з іншою, набагато примітивні
йшою метою: «культурно» отруїти себе і своїх рідних розчинами етилового спирту. При цьому, звісно, і почесті виголошуються не справжнім «винуватцям» торжества, а алкогольній наркотичній отруті.

  Алкоголь — ворог свята і відпочинку, він виключає саму його можливість. Будь-які дози алкогольних розчинів пригнічують природне прагнення людини до справжньої радості, заглушаючи її істинні почуття наркотичним «кайфом», емоційним сурогатом. Через вживання пива або вина святковий день втрачає своє етичне та фізіологічне значення як день відпочинку і душевного підйому.
Тож давайте, нарешті, перестанемо вдавати, що нас і наших дітей не стосуються ці дикі, нав’язані нашому суспільству ритуали самоотруєння алкогольними рідинами, що підтримуються страшенною, впертою необізнаністю населення щодо етанолу!

   Насильство над організмом та знищення генофонду, що прикриваються красивими фразами і тостами з посиланням на так звані «традиції», не може бути визнано нормою жодною тверезомислячою людиною.
Всі наші свята повинні стати тверезими вже зараз, інакше в недалекому майбутньому у ритуальне поклоніння етиловому дияволу будуть назавжди втягнуті наші діти!

 

«Твереза Україна»

Переглядів: 909 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього коментарів: 1
1 Oksana Krychfalushiy  
treba chastishe pruhadyvatu molodi pro vzhuvannja alkoholju i joho naslidku.....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz