Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Неділя, 30.04.2017, 12:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Категорії розділу
Мои файлы [56]
Пошук

КОЗАЦЬКИЙ КУЛІШ.
[ ] 27.01.2011, 22:23

    Розпалити вогнище і поставити на нього казан.

Порізати шматочками сало, м'ясо та цибулю.

    У розігрітий казан кинути сало та цибулю і дочекатися, поки цибуля набуде золотавого кольору.

     Кинути телятину і смажити до готовності.

Нарізати квадратиками перець, помідори та моркву і додати в казан.

   Промити пшоно (1,5 кілограма на п'ятдесят порцій) і варити до готовності.

   Додати сіль,спеції та зелень за смаком. 

 

Категорія: Мои файлы | Додав: Batan
Переглядів: 652 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 244
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2017 | Конструктор сайтів - uCoz