Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Середа, 08.05.2024, 16:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 20 » Батько-одиночка вирішив терміново покинути Крим після того, як побачив небезпеку для дочки.
Батько-одиночка вирішив терміново покинути Крим після того, як побачив небезпеку для дочки.
15:37

«Я прийняв рішення виїхати з Криму після того , як якась жінка на проросійському мітингу з матами накинулася на мою дитину , - розповідає Євгеній Кривенко(39 років). -Вони йшли і кричали: «Крим-Росія вместе!», а я просто хотів це сфотографувати ...».Кривенко працював фотографом в різних фотостудіях і на телеканалах, тому впевнений, що й зараз із роботою проблем не буде. Доньку з народження ростить один.«До народження Єви ми з її мамою два роки жили разом,- розповідає Євген.-Коли Евочка народилася, її матері було 20 років, вона не була готова турбуватися ще про когось. Але я все одно дуже поважаю цю жінку і вдячний їй за дочку».Він говорить українською, а у себе в Євпаторії частенько ходив у вишиванці. «Я українець, і мені страшно, що в Криму з'являються оголошення приблизно такого змісту:«Якщо почуєте українську мову, телефонуйте за таким-то телефоном, приїдемо,-розберемося»,- говорить Кривенко.-Звичайно, я не хочу війни і вважаю, що нам нічого ділити».

Втім, здебільшого кримських друзів фотограф вже позбувся . Каже, на міському форумі і в соцмережах його поливають брудом, а друзі, з якими він спілкувався десятки років, не розуміють його вчинку і нещадно матюкають. Зате ставленням до себе дніпропетровців ця сім'я задоволена. Дівчинку часто пригощають солодощами, цікавляться її самопочуттям.Батько зізнається, що йому пощастило з донькою: він загартував її з дитинства, тому зараз дівчинці легше протистояти хворобам .

Переглядів: 328 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz