Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Субота, 20.04.2024, 09:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Головна » 2012 » Квітень » 3 » Досить приємна новина про молодого козака-студента Костянтина Іванчука із м.Хмельницького!
Досить приємна новина про молодого козака-студента Костянтина Іванчука із м.Хмельницького!
19:48
03.04. Команда Київського інституту міжнародних відносин всьоме взяла участь в одному з найпрестижніших в світі змагань з міжнародного права - Судових дебатів з права Світової організації торгівлі (СОТ), що проводяться під егідою Європейської асоціації студентів права (European Law Student Association WTO Moot Court Competition).

   Змагання проходили у вигляді моделювання засідання групи експертів (Panel) у рамках процедури з врегулювання спорів у СОТ. Команди мали унікальну нагоду виступати в ролі позивачів та відповідачів перед групою експертів, до числа яких входять висококваліфіковані юристи світового рівня. Головними вимогами для участі в конкурсі є глибоке знання міжнародного права, в тому числі права СОТ, та вільне володіння англійською мовою, як розмовною так і письмовою.

  Вшосте команда Інституту отримала право виступити в міжнародному раунді змагань, який відбувся 12-16 березня в м. Мюнстер (Німеччина). Цього року до складу команди увійшли студенти відділення міжнародного права Олександра Кондратенко, Костянтин Іванчук та Альона Кір'як. Науковим керівником команди Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, як і у всі попередні роки, є Скринька Дмитро Васильович, кандидат юридичних наук, доцент кафедри міжнародного права Інституту міжнародних відносин.

  Поряд з командою Інституту міжнародних відносин в змаганнях брали участь, зокрема, представники вищих навчальних закладів Бельгії, Швейцарії, Нідерландів, Ірландії, Данії, Російської Федерації, тощо. Команда успішно виступила на міжнародних змаганнях, продемонструвавши глибоке розуміння права СОТ, здібності до юридичного аналізу та творчий підхід до побудови аргументації.

P.S.Підхорунжий(Молодший лейтенант) Українського Козацтва Костянтин Іванчук разом із командою вивели Україну в цих змаганнях на європейський рівень.Так тримати Костянтине!!!Слава Україні!Слава Українському Козацтву!Слава патріотам України!


Переглядів: 519 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
1 Костянтин  
Дякую за приємну публікацію! Обіцяю й надалі старатися на благо України. Окрема подяка Вам, Отче, за моє духовне спрямування!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz