Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 29.03.2024, 02:54
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Квітень » 24 » Духовенство Євпаторії (УПЦ) благословило українських військових.
Духовенство Євпаторії (УПЦ) благословило українських військових.
23:33

  

  З благословення Владики Лазаря,Митрополита Симферопольського і Кримського,духовенство Євпаторійського благочиння проводить молебні про мир в Україні,а також духовні бесіди з військовослужбовцями та членами їх сімей. Так, 5 березня 2014 клірик Свято- Миколаївського собору ієрей Дмитро Чкана і диякон Елізбар Рустамов відвідали військову частину А2708 . Після молебню про мир отець Дмитро поспілкувався з солдатами і офіцерами.
   - Сьогодні ми з вами здійснюємо молебень, щоб наші серця заспокоїлися і Господь явив нам Свою милість,- сказав священик. - На масляницю ми зустрічалися у вашій же частині і говорили про те, що наступаючий Великий піст- це час спокус, причому як в духовному плані, так і у фізичному. Ми бачимо,що так воно і є- часи настали вкрай складні для кожного з нас і для всієї країни в цілому. Незалежно від ваших політичних поглядів хочу побажати вам миру у ваших душах і, звичайно ж, миру у вашому колективі. Найголовніше зараз, щоб брат не підняв руку на брата! Тому що братовбивча, міжусобна війна дуже страшна, і ви не повинні цього допустити!
  За словами отця Дмитра,людина постить- це те,що насамперед виконує свій обов'язок. А борг військового- захищати свою країну , інтереси народу.
  - Не піддавайтеся на провокації!- звернувся до військовослужбовців священик. - Ми бачимо подібні випадки по всій Україні,гинуть люди! На нашій землі провокацій допустити не можна. Достойно служіть Богові та своїй батьківщині!

Переглядів: 386 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz