Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Четвер, 28.03.2024, 19:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 16 » Думки істориків про окупацію України та її головного окупанта.
Думки істориків про окупацію України та її головного окупанта.
22:41
  Через окупацію Криму багато українців почали відсипати Путіну незаслужені компліменти, порівнюючи з Гітлером.
Ні, звичайно. Ніякий він не Гітлер.
   Путін тягне максимум на роль веймарського рейхспрезидента Пауля фон Гінденбурга, старого пруського вояки, командувача програної першої світової війни, реваншиста, який керував Німеччиною в мутний період між Другим та Третім Рейхом. В 1933 році Гінденбург призначив молодого Гітлера рейхсканцлером, передавши імперську естафету від старої німецької монархії молодій німецькій націонал-соціалістичній республіці.
   Імені справжнього російського Гітлера ми поки не знаємо. Справжньому російському Гітлеру зараз десь біля тридцяти років, і він гаряче (як і його історичний прототип у 1914 році) вітає початок війни та вторгнення в Україну. Справжній російський Гітлер, швидше за все, записався добровольцем, і тепер гордо ходить по Криму у шапці-кубанці, з триколірним шевроном на плечі. Ще вірогідніше - справжній російський Гітлер народився у Криму, і ідея приєднання півострову до Росії була його ідеєю-фікс багато-багато років.
Звичайно ж, Росія програє війну - всі війни проти цілого світу закінчуються однаково. Вона опиниться в міжнародній ізоляції, економічні санкції призведуть до бідності, національне приниження - до сплеску реваншистських настроїв та націоналізму.
   І от тоді, на партійних зборах в якомусь облюбованому націоналістами та футбольними хуліганами московському барі, виголошуючи свої "25 пунктів", справжній російський Гітлер почне політичну кар'єру.
Переглядів: 378 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz