Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 19.04.2024, 13:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 2 » Екс-Президент України Л.Кравчук запідозрив Президента Росії в шизофренії.
Екс-Президент України Л.Кравчук запідозрив Президента Росії в шизофренії.
19:33
«Жоден росіянин не загинув від рук, як вони називають, бендеровцев. Таких фактів немає. Але є інші факти Сьогодні Крим окупований військами Російської Федерації, які заблокували наші військові частини, розгромили аеропорт« Бельбек» у Севастополі, блокували Верховна рада і Кабінет міністрів.Крим живе під патронатом російських військово - морських сил. Вони вийшли за межі своєї бази і окупували Крим- фактично це захоплення території ", - написав він у своєму блозі.
  Він закликав російську владу зупинитися.
«Між нашими народами не повинно бути війни. Невже Росія не розуміє , що може стати агресором, а Путін ініціатором агресії, і що це початок Третьої світової війни?» - Написав екс -президент.
«Мій прадід і дід воювали в Першій світовій війні разом з Росією і мають царські нагороди. Мені 80 років , але я візьму зброю і буду захищати свою землю Кожен громадянин буде захищати свою територію як свій дім», - заявив Кравчук.
«У Криму жінки і діти вийшли , щоб встати між військовими. Ми маємо досвід Чечні. Скільки там загинуло мирних людей. На війні гинуть не тільки військові , чий професійний обов'язок - помирати. Є ще старі, жінки і діти ... Вони теж повинні вмирати з волі якогось шизофреніка ? » - Обурився він.
«Після Другої світової війни був Нюрнберзький процес. Так, він був у Німеччині. Але він може повторитися і в іншому місці » , - застеріг Кравчук.
Переглядів: 347 | Додав: Batan | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz