Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 29.03.2024, 02:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Головна » 2014 » Травень » 8 » Екс-радник В.Путіна Ілларіонов:-Путін підпалював сірники,поливав бензином,підкладав порох,але Україна не загорілася.
Екс-радник В.Путіна Ілларіонов:-Путін підпалював сірники,поливав бензином,підкладав порох,але Україна не загорілася.
09:33

  Український південний схід не підтримав ідею відокремлення від України, що стало шоком для Путіна. Про це в інтерв'ю заявив колишній радник Володимира Путіна Андрій Ілларіонов:

  «В Україні не виявилося жодного регіону, жодної області, в яких підтримка Путіна виявилася б достатньою», - сказав Ілларіонов.

 За його словами, «незважаючи на захоплення адміністративних будівель у Східній Україні, число жителів цих областей, що підтримують сепаратистів і відділення цих регіонів від України» виявилося для Путіна шокуюче низьким.

 «18 квітня «Зеркало недели» опублікувало результати соціологічного опитування щодо найзлободенніших питань по кожній області Південного Сходу.Навіть у Луганській і Донецькій областях, що найбільшою мірою відрізняються від інших українських областей, прихильників сепаратизму виявилося вдвічі - втричі менше, ніж противників. У підсумку Путін став жертвою (додам: ініціативною жертвою) міфу про казкову Новоросію, яким його годували його спін-доктори ще з часу помаранчевої революції. Ніякого шансу у путінського плану щодо відділення Новоросії не було з самого початку - це була справжнісінька авантюра», - розповів він.

 Екс-радник Путіна вважає, що витрачений російським президентом час на спроби розворушити проросійські настрої на сході України обернувся трагедіями, але не дав результатів:

 «Для того, щоб переконатися в цьому, Путіну треба було кілька тижнів в цілому безуспішних підривних операцій російських спецпідрозділів, що призвели до загибелі багатьох людей на обох сторонах фронту розв'язаної Путіним російсько-української війни. Путін підпалював сірники, поливав бензином, підкладав порох... Але ні Україна в цілому , ні її південь і схід, ні навіть окремі, найбільш «сепаратистські» області не «спалахували». «Запальної речовини» у вигляді проросійських сепаратистів в Україні виявилося мізерно мало».

 Одним з маркерів кінця авантюри Андрій Ілларіонов називає перехоплену СБУ розмову між лідерами сепаратистів і координаторами в Росії:

 «Додатковим підтвердженням невблаганного наближення грандіозного провалу стала перехоплена СБУ розмова Баркашова з одним з лідерів сепаратистів. Її зміст показовий, оскільки в ньому самі терористи говорять про те, що їм не вдається провести навіть фальсифікований референдум».

 «Кілька днів тому Дмитро Тимчук з «Інформаційного  спротиву» звернув увагу на те, що приблизно десять днів тому Путін почав ротацію своїх занедбаних агентів. Виведені ГРУшники і ВДВшники стали замінюватися козаками, «тітушками», колорадами з іншою професійною підготовкою. Зрозумівши, що його план провалюється, Путін почав заміну своїх елітних частин тими, хто на мові спецслужб і кремлівців іменується «консервами»,- вважає експерт.

 За його словами, тепер Путіну нічого не залишається, як робити ставку на дипломатію, але при цьому ситуація в Україні буде і далі розхитуватися:

 «Зараз він спробує перенести основну вагу кампанії з дестабілізації України з польових спецоперацій на дипломатичні. Зараз він робить ставку на переговори, до яких за допомогою неомюнхенців постарається залучити свою українську агентуру. Великий ризик чергової Женеви з черговим «планом Бжезинського» щодо здачі України без масового застосування військової сили. Поза всяким сумнівом, будуть вимоги відмови України від членства в ЄС, НАТО, гарантій її позаблокового статусу. Іншими словами, буде продовжена спроба реалізації сценарію зовнішнього управління Україною. Коли силові методи залишилися без хоч трохи значимої підтримки, тоді вага переноситься на методи мюнхенського типу».

 Колишній радник російського президента переконаний, що від самих сепаратистів на сході України вже нічого не залежить:

 «Що стосується позиції самих сепаратистів, то зараз вона має мало значення. Чи будуть вони продовжувати свою приречену гру, або ж їм незабаром пояснять, що слід прислухатися до порад Путіна, не настільки важливо. Якщо вони не підуть за путінськими порадами, то їх доля буде аналогічна долі тих, кого на професійному жаргоні спецслужб називають «консервами». Якщо вони ще вважають, що Путін прийде їм на допомогу з військовою силою, то вони помиляються. Він спробує врятувати їх за допомогою т.зв. переговорів і міжнародних організацій. Подивимося, як на цю спробу відреагує українська влада».

Переглядів: 344 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz