Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Четвер, 25.04.2024, 01:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 14 » Фірташа арештували за для виходу на фінансові світові оборудки Путіна,- твердять більшість кримінально-економічних експертів.
Фірташа арештували за для виходу на фінансові світові оборудки Путіна,- твердять більшість кримінально-економічних експертів.
13:01

"...  Фірташа заарештували близько 8 години вечора в середу, у Віденському районі Маргаретен. Очевидці розповіли, що затримувати українського олігарха прибуло величезна кількість місцевої поліції, співробітників бюро по боротьбі з оргзлочинністю і навіть контртерористичного підрозділу Австрії. «Федеральна поліція заздалегідь знала, що він буде в цьому районі.До нього підійшли й сказали:«Ви заарештовані», і він погодився з ними пройти»,-розповів прес-секретар Федеральної кримінальної поліції Маріо Хейль .

  Тим часом Київський банкір підтвердив арешт Фірташа і планує забрати у нього Правекс-Банк

  Довго шукати мільярдера австрійським пінкертонам не довелося-поруч з місцем затримання, за адресою Швіндгассе,5, знаходиться офіс його компанії Centragas Holding GmbH.Неподалік знаходиться і житло олігарха: він ішов по вулиці пішки в оточенні кількох охоронців.«Професійні бодігарди не стали чинити опір, відійшли в сторону, пояснив Хейль. - Ніяких проблем при затриманні вони не створювали». Відразу після затримання Фірташа передали у відання районного підрозділу юстиції і помістили в місцеву в'язницю«Йозефштадт», яка по сусідству із судом Федеральної Землі Відня, де відбудеться слухання справи про екстрадицію олігарха до США.

ЩО ЙОГО ЧЕКАЄ

Відповідно до офіційного релізу Group DF(їй належать безліч облгазів, хімічні підприємства, кримський«Титан», а також телеканал «Інтер»), затримання її господаря не пов'язане ні з « ситуацією в Україні , ні з діяльністю групи в Європі та Америці, це стосується інвестпроекту 2006 року».

Як повідомило джерело в групі Фірташа, йдеться про проект в Індії, за яким в Штатах затримано кілька індійців, що дали там свідчення, і тепер Фірташ потрібен американцям для допиту.«Ніяких законів США Фірташ не порушив, і судити його там не можуть».

ЧОМУ

  Навіть неофіційно в групі Фірташа затримання не пов'язують із ситуацією в Україні.«Якби цей зв'язок був, Фірташ виявився б у списку тих, на кого наклали санкції. Але в ньому немає ні Фірташа, ні Ахметова»,-сказав джерело. Проте в політичних колах розглядають кілька версій того, що відбувається. Найбільш популярна: Штати намагаються вийти на«таємні фінвнсові схеми Путіна».«Глобальна мета: Фірташ-Могилевич-Путін-рахунки«Газпрому»,-вважає Юрій Луценко, маючи на увазі період співпраці компанії Фірташа із «РосУкрЕнерго»та«Газпромом»....".

Переглядів: 298 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz