Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Вівторок, 16.04.2024, 20:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 20 » Кабінет Міністрів ініціює позбавлення пільг екс-президентам,ек-прем'єрам,екс-міністрам та іншим високопосадовцям України.
Кабінет Міністрів ініціює позбавлення пільг екс-президентам,ек-прем'єрам,екс-міністрам та іншим високопосадовцям України.
19:03

Про це на брифінгу повідомив міністр Кабінету міністрів Остап Семерак.

«На державному утриманні, на жаль, перебуває досить багато чиновників, які, очевидно, в часи істотної економії державних коштів не повинні отримувати таку допомогу», – сказав він.

За словами Семерака, існує низка рішень попереднього Кабміну і президентів України про матеріально-побутове, медичне й інше забезпечення колишніх президентів, прем'єр-міністрів та інших посадових осіб. Зокрема, за колишніми прем'єр-міністрами України зберігається охорона, кабінети в приміщеннях Кабміну, будинки в Конча-Заспі з обслуговуючим персоналом, 50-відсоткова знижка на комунальні послуги, а також місячне утримання в розмірі місячної зарплати прем'єр -міністра.

  «Ми ініціювали скасування всіх цих рішень. До речі, хотів би вам сказати, що серед таких колишніх прем'єр-міністрів є і Віктор Янукович, який, будучи президентом, ймовірно – у мене немає доступу до бухгалтерської документації Адміністрації президента – отримував допомогу Кабінету міністрів», – сказав він.

  Крім того, додав Семерак, у списку пільговиків також є генерали внутрішньої служби України, державні радники юстиції та ін.

  «Ми це все піднімаємо наверх… ініціюємо перед в.о. президента, щоб він скасував відповідні укази. Таких документів є аж 18. Це і розпорядження Кабміну, і укази президента. Частина указів президента навіть засекречена, журналісти поки не можуть отримати до них доступ. Як тільки вони будуть скасовані, всі ці документи з'являться у вільному доступі», – зазначив він.

Переглядів: 298 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz