Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Субота, 20.04.2024, 13:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Головна » 2017 » Квітень » 17 » Христос Воскрес!Воістину Воскрес! Світле Христове Воскресіння! Святкування Паски Христової в храмі при ХІ МАУП.
Христос Воскрес!Воістину Воскрес! Світле Христове Воскресіння! Святкування Паски Христової в храмі при ХІ МАУП.
12:53

16.04.

  Пасхальне святкування розпочалося Хресним Ходом із пасхальними богослужбовими піснеспівами навколо Свято-Володимирського Храму при ХІ МАУП та дзвонінням у дзвони,що сповістили про початок СВЯТА над святами,і "Торжества із торжеств".

  Настоятель храму митрофорний протоієрей Михайло Ільницький, згідно тисячолітньої встановленої традиції, перед церковними дверями розпочав Пасхальну Утреню із вічно-живим привітанням "Христос Воскрес!!!".

          

          

  Все більше і більше почало збиратися людей щоби своєю присутністю на Великодньому богослужінні ствердити своє бажання бути із Богом і жити із Богом.

           

   Велика площа перед Хмельницьким інститутом МАУП та Свято-Володимирським Храмом на кінець Божественної Літургії була вщент заповнена віруючими християнами не тільки православного віросповідування, але й інших християнських конфесій. За рахунок трансляції Богослужіння по мікрофонах на площу, всі присутні мали можливість єдиним серцем і устами прославляти Воскреслого Господа Ісуса Христа.

 Не дивлячись на маленький інцидент,який бажали спровокувати два "стражі правопорядку"із вимогою не транслювати богослужіння для людей,-це не стало перепоною для високого духовного молитовного піднесення серед більше тисячі прийшовших християн возносити свої молитви. Старше і молоде покоління, велика кількість дітей,принесли паски та інші продукти харчування для освячення і окроплення,які настоятель храму і освятив по закінченні богослужіння.

  Стало вже традицією читання Пасхального Євангелія на різних мовах. Цього року отець Михайло читав церковно-слов'янською, українською, грецькою, латинською, болгарською, польською, білоруською, російською мовами.

                                         

 Для близько 1,5 тисячі людей,що прийшли прославити Воскреслого Господа Ісуса Христа, було винесено на поклоніння і точну копію Пересопницького Євангелія, яке у свій час подарував покійний Митрополит Київський Володимир(Сабодан) для Хмельницького інституту МАУП.

                                                                   

         

  Настоятель храму разом із всіми присутніми людьми молилися і за здоров'я українських воїнів та української молоді.

Переглядів: 397 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/7 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz