Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Субота, 20.04.2024, 01:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 17 » Кому потрібна федералізація. Уважно прочитайте звернення одного високопосадовця Росії,який побажав бути невідомим.
Кому потрібна федералізація. Уважно прочитайте звернення одного високопосадовця Росії,який побажав бути невідомим.
23:52
  "....Десант з декількох сотень "російськомовних" молодчиків з чужої країни, що охороняються «спецназом», плюс таку ж кількість «українців», підгодованих тією ж країною , ну і, звичайно, зомбовані російськими телеканалами інші громадяни, вирішили, а може їм підказали Кисельова, як краще влаштувати владу в Україні. Країну потрібно федералізувати -розділити її на окремі князівства. А потім ... Що потім? А потім в кожній федерації з'явиться свій Янукович з Межигір'я, золотими батонами і унітазами, а народ так і залишиться в рабстві. Так може не федералізація здатна дати «покращення» вже сьогодні і зараз, а децентралізація влади, при якій не з'являлися б більше «вожді нації», обкрадали свій народ, а правда і закон стали б нормою життя в країні.

  Начебто і схожі два терміни: «федералізація» і «децентралізація», що припускають дії, спрямовані на вилучення частини влади у держави, але, по суті - ні. Децентралізація передбачає передачу більшості владних повноважень на рівень громад і ефективний контроль за діями цієї влади з боку громадськості, а федералізація -це тільки передача влади на регіональний (обласний) рівень і все.

  Риторичне питання. Чи знають люди, які підтримують федералізацію, що замість вождя-тирана в Києві вони внаслідок своїх дій отримають такого ж вождя-тирана у своїй федеральної області? Красномовний приклад- Росія. Народ стогне від своїх федеральних вождів і просить Путіна замість Криму ввести війська в свої регіони. Як ілюстрація -лист з Вологди. І друге, добре, якщо ця федеральна область може прогодувати себе, але багато південно-східних областей такими не є і, насамперед - Крим.
 Думайте!Не піддавайтеся на провокаційні бездумні лозунги!Розум у Вас є? Ото ж думайте,думайте!...."
Переглядів: 343 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz