Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 26.04.2024, 00:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Пошук
Головна » 2014 » Лютий » 12 » Мати Божа видимо для людей не дала ракеті зірвати монастир в Сирії.
Мати Божа видимо для людей не дала ракеті зірвати монастир в Сирії.
15:01
  Є багато людей,які на превеликий жаль,відносяться до Матері Божої без почестей та віддання Їй слави,як Богородиці. "...від нині величатимуть мене всі народи..."- слова Божої Матері,за свідченням Євангелиста Луки,але для деяких християн вони не є авторитетом Євангельського Благовістя.
  Про те,що Матір Божа піклується про величаючих Її і є один із останніх фактів,що стався вже у 2014р.
  Міжнародна православна служба християнських новин Агентство OCP News Service повідомляє про чудо Діви Марії в монастирі Різдва Пресвятої Богородиці Саідная. Це місто є одним з найвідоміших християнських паломницьких центрів Сирії, яка потерпає від громадянської війни.

  Чудо сталося минулого місяця, у неділю, коли до монастиря прийшло багато паломників. Терористи випустили ракету по монастирю. Черниці монастиря почули гучний вибух розірваної ракети. Вони були впевнені, що ракета вб'є їх і зруйнує монастир. Але на щастя того не сталося.

  "Ми почули вибух і відчули сильний землетрус, тому відразу пішли подивитися, що трапилося. З одного вікна ми побачили багато пилу й диму", - розповіла настоятелька монастиря мати Верона.

Через кілька днів монастир відвідав один генерал сирійської армії, щоб привітати насельниць з Різдвом Христовим та Новим роком. У ході бесіди він запитав, чи не сталося чогось незвичайного в монастирі останнім часом. Черниці розповіли про ракету, запущену бойовиками, і про те, що ніякої шкоди вона не накоїла. Офіцер зізнався, що сам бачив ракету, випущену по монастирю, але був вражений дуже дивним і незвичним видовищем, про що й розповів.

  "Коли ракета ось-ось мала вразити монастир, раптом на небі з’явилася жінка, одягнена в блакитний блискучий одяг. Жінка схопила рукою ракету і відкинула її далеко", - сказав генерал.

  Це було велике чудо для них усіх. На запитання, хто була ця жінка, генерал зрозумів, що це була Діва Марія, Мати Христа Бога нашого.

  Довідка. Монастир Різдва Пресвятої Богородиці заснований 547 року. Це головний православний жіночий монастир Антіохійської Православної Церкви. Розташований 35 кілометрів від Дамаску.

  При монастир діє школа для дітей-сиріт, яка фінансується коштом приватних пожертвувань.

  Монастир є великим центром християнського паломництва і знаходиться неподалік від села Маалюля, де люди досі говорять арамейською мовою, мовою Господа Ісуса Христа.


За матеріалами:  http://www.bg-patriarshia.bg/news.php?id=131550


Переглядів: 328 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz