Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Субота, 27.04.2024, 06:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 24 » Міністерство юстиції України провело тестування регіональних представників та виставило їм оцінку "тверду двійку".
Міністерство юстиції України провело тестування регіональних представників та виставило їм оцінку "тверду двійку".
19:42

Міністр юстиції України Павло Петренко:

«Було запропоновано написати професійні тести. Можу констатувати, що більшість попереднього керівництва регіональних управлінь органів юстиції написали погано ці тести. Складність завдань була на рівні випускників 4 -го курсу юридичного факультету. Близько 40 керівників наших регіональних підрозділів здали ці тести погано- на рівні « двійки» з точки зору оцінювання знань»,- сказав Петренко в понеділок на брифінгу в Києві.
  Міністр зазначив, що ці керівники написали заяви про звільнення після відповідних співбесід з керівництвом міністерства.
  «Люди непрофесійні не мають права очолювати підрозділи органів юстиції. Люди низького професійного рівня, а також ті, до кого є питання по корупції намагаються сховатися на лікарняних від питань звільнення, кримінальної відповідальності»,- розповів міністр. Разом з тим, він підкреслив, що такі люди не будуть працювати в органах юстиції.
  Також Петренко розповів про початок перевірок фінансової діяльності Мін'юсту.«Я звернувся до Рахункової палати і Державну фінансову інспекцію з проханням провести перевірку діяльності органів юстиції за попередній період... На сьогоднішній день організована така перевірка як у центральному апараті юстиції, так і в деяких регіональних підрозділів»,- зазначив він.

Переглядів: 313 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz