Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Субота, 20.04.2024, 04:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 20 » Міжхристиянське звернення до жителів Львівської області.
Міжхристиянське звернення до жителів Львівської області.
05:25
 «Шановні львів’яни, мужні українці, закликаємо вас, керуючись любов’ю до рідної землі, знаннями та історичним досвідом, завжди пам’ятати про потребу довіритися Богові, віддати своє життя Його Любові та Провидінню. Просимо вас бути рішучими та незламними у своєму прагненні миру. Мир, наче сонце, зігріває душу людини у жорстокі суспільні заметілі, громадянські морози та державні зливи.», – йдеться у зверненні.
 «Як ніколи мусимо бути згуртованими і єдиними. Саме єдність робить народ незламним, гартує його дух. Україна нероздільна та могутня у своїй величі, незламна у повазі до кожної людини, кожної нації, кожної мови, повинна назавжди утвердитися на карті світу. Мусимо пам’ятати, що любов до свого народу не поєднується з ненавистю до інших.», – зазначають владики.  
 Також єпископи закликали до правдивої християнської постави: «В часі Великого посту ми як духовні наставники звертаємося до невичерпних джерел вашого сумління і просимо бути жертовними у своєму прагненні добра, не допускати корисливості у праці, не піддаватися лицемірству і боротися проти корупції та інших ракових пухлин суспільства. Ми віримо, що український народ здатний це зробити».
 Насамкінець владики заохотили львів’ян: «Будьмо мужніми і вільними від тягаря заздрості та підступності. Бо тільки наша єдність є запорукою суспільного миру і добробуту».


 
Звернення підписали: Високопреосвященний Ігор (Возьняк), Архиєпископ і Митрополит Львівський УГКЦ; Високопреосвященний Димитрій (Рудюк), Митрополит Львівський і Сокальський УПЦ КП; Високопреосвященний Макарій (Малетич), Митрополит Львівський, керуючий Рівненсько-Волинською та Таврійськими єпархіями УАПЦ; Високопреосвященний Архиєпископ Мечислав (Мокшицький), Митрополит Львівський РКЦ; Преосвященний Філарет (Кучеров), Єпископ Львівський і Галицький УПЦ МП; Василь Боєчко, Єпископ Української Церкви Християн Віри Євангельської.
Переглядів: 309 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz