Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 19.04.2024, 01:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Головна » 2014 » Жовтень » 6 » Ні в казці розказати,ні пером описати! Російські "вчені"доказують,що росіяни-найдревніша нація у світі?! Сміхотворство.
Ні в казці розказати,ні пером описати! Російські "вчені"доказують,що росіяни-найдревніша нація у світі?! Сміхотворство.
10:17

  Кандидат історичних наук, російський етнолог, мистецтвознавець Світлана Жарнікова на повному серйозі розповідає, що британці походять від росіян. Інший фахівець в галузі історії стверджує, що Рим заснували «русские»,а видавець газети «Президент», яка прославляє Путіна, пише - у прадавні часи над Москвою зазнала катастрофи міжзоряна експедиція русів, від якої власне й пішло людство. Про це професор Державного університету Ілії (Грузія) Олег Панфілов пише у своєму блозі на Крим.Реалії.

  «Виявляється, як повідала член Російського географічного товариства, у росіян була традиція виганяти древніх хуліганів куди подалі. Цим «куди подалі» виявилися британські острови. «Вчена» дама пояснює, що тоді Британія була під льодовиком, а традицію виганяти правопорушників англійці зберегли, заселивши своїми хуліганами Австралію. Ще я почув, що перед тим, як засилати, російським хуліганам «брили» голову, «зрізали оселедець» (!), звідси і походить слово «брити» - пише він. За словами Панфілова, так він «несподівано дізнався, що у росіян були оселедці». Він також додає, що з покаранням трапився казус - британські острови були покриті льодом 12 тисяч років тому. Згадує Панфілов ще одного фахівця - керівника інституту давньослов'янської і давньоєвразійської цивілізації при російській Академія фундаментальних наук. Так от, очільник інституту Валерій Чудінов вважає, що етруски - які жили на північному заході Італії у I тисячолітті до нашої ери - насправді були «русскими». Справа в тому, що історик стверджує - Русь виникла в II тисячолітті до нашої ери. «Читати Чудінова так само цікаво, як читати психоаналіз Зигмунда Фрейда. Ось спробуйте усвідомити висновок про походження Риму: «етруски були слов'янами, а потім зрозумів, що вони були східними слов'янами зі Смоленщини, то пізніше стало з'ясовуватися, що вони не тільки створили Рим, але й були першими його мешканцями, тобто, в Римі звучала слов'янська мова», - пише Панфілов.

  Можна скільки завгодно сміятися над подібними опусами, якби не державна підтримка «досліджень». «Чудінов отримує гранти Міністерства освіти і науки Російської Федерації, викладає в Російському державному університеті туризму та сервісу, професор кафедри культурології та менеджменту Державного університету управління. Серед останніх «відкриттів» - знаходження написів на поверхні Місяця, Марса і в плямах на Сонці. Його колега Андрій Тюняєв видає газету «Президент», яка прославляє Путіна, його часто запрошує російське телебачення, даючи можливість нести всю цю нісенітницю, яка виходить величезними тиражами. Одне з відкриттів Тюняєва - «близько 50 тисяч років тому в районі майбутньої Москви зазнала катастрофу міжзоряна експедиція русів, що дала початок праетносу і почасти змішалася з місцевим мавпоподібним земним населенням», - пише Панфілов.

 

Переглядів: 393 | Додав: Batan | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz