Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 26.04.2024, 20:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Головна » 2017 » Квітень » 18 » Пасхальний молебен за здоров'я українських воїнів,за українську молодь. Нагородження керівника господарства за велику волонтерську допомогу.
Пасхальний молебен за здоров'я українських воїнів,за українську молодь. Нагородження керівника господарства за велику волонтерську допомогу.
20:31

18.04.

  Делегація Міжнародної громадської організації "Українське Козацтво" прийняла участь у Пасхальному молебні у Свято-Миколаївському Храмі с.Голосків Летичівського району.

  Настоятель храму протоієрей Олександр Конопелько разом із духівником УК в Хмельницькій області протоієреєм Михайлом Ільницьким молилися за здоров'я захисників Української Держави,за здоров'я української молоді та за здоров'я всіх православних християн у світі.

  По закінченні молебну отець Олександр окропив всіх присутніх святою водою привітавши із святами Світлого Христового Воскресіння. Він подякував гостям за прибуття та єдність в молитві у важких сучасних умовах російської агресії проти України.

                  

   Делегація Українського Козацтва нагородила медаллю "За благодійну діяльність" керівника місцевого сільськогосподарського підприємства Приказюка Віктора Броніславовича за велику волонтерську допомогу українській армії, велику допомогу храму,за постійну допомогу особливо потребуючим людям села.

  Нагороду пану Приказюку вручили,- Генеральний Осавул Українського Козацтва генерал-отаман Хмельницької області Юрій Добровольський та Головний отаман УК в Старосинявському районі полковник УК Валерій Грохольський.

  Отець Михайло,духівник УК, передав парафіянам храму щирі вітання і побажання від Митрополита Хмельницького Антонія.

  Парафіяни храму с.Голосків просили отця Михайла передати Митрополиту Антонію щиру подяку за те,що він прислав їм такого прекрасного пастиря,- отця Олександра Конопелька.

  Полковник УК В.Грохольський вручив пану Приказюку В.Б.подарунок від Народного Депутата України чотирьох скликань О.Лукашука подарункове видання "Кобзар" Т.Г.Шевченка,а також подарунок-сувенір від воїнів АТО за його допомогу.

 

Переглядів: 511 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/8 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz