Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 19.04.2024, 15:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 12 » Путін хоронить не тільки російський бізнес,російський рубель,але й СНД,-так заявляють офіційні ЗМІ Білорусії.
Путін хоронить не тільки російський бізнес,російський рубель,але й СНД,-так заявляють офіційні ЗМІ Білорусії.
15:22
  Росія понесла вже суттєві економічні втрати, що виразилися в падінні курсу рубля і обвал фондового ринку: за тиждень економіка Росії втратила грошей більше, ніж було витрачено на всю Олімпіаду в Сочі. Але головні витрати росіян чекають попереду. Як вважають економісти, тільки в енерго-і водозабезпечення Криму, які зараз повністю залежать від материкової частини України, Росії доведеться вкласти до $ 5 млрд. До $ 3 млрд.- на створення транспортного сполучення, ще стільки ж щороку - на дотації кримському населенню, виплату пенсій та інше. Непрямі ж втрати, пов'язані з неминучим згортанням російсько-української торгівлі і розривом традиційних економічних зв'язків, ніхто вже й не рахує. І це на фоні кризових явищ в самій російській економіці, не кажучи вже про те, що російська глибинка,-Сибір і Далекий Схід,потребують не менших капіталовкладень .
  Незворотними стануть наслідки російсько- українського протистояння і для пострадянського простору.Під уламками цього протистояння Росією остаточно поховано СНД. Адже навіть найближчі партнери Росії по Митному союзу - Казахстан і Бєларусь-не висловили підтримки її дій, а , навпаки, заявили про зацікавленість у збереженні територіальної цілісності України. Та й у самого Митного Союзу, на думку аналітиків , настають не найкращі часи: тепер виявляється під питанням вступ до нього нових членів, насамперед Вірменії. А про створення зон вільної торгівлі між МС та іншими країнами взагалі можна забути,- Нова Зеландія вже офіційно заявила про вихід з цього проекту.
Переглядів: 269 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz