Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Вівторок, 16.04.2024, 07:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Головна » 2014 » Жовтень » 18 » Путін розчарований заявами О.Лукашенка. Назріває військова інтервенція російських військ в Білорусь??
Путін розчарований заявами О.Лукашенка. Назріває військова інтервенція російських військ в Білорусь??
12:44

  Президент Білорусі Олександр Лукашенко вчора дав прес-конференцію для російської преси. Подію 15-ма фразами усіх переграв Олександр Лукашенко. Бацька дав прес-конференцію російським журналістам, але такі перли ніхто не чув вже дуже давно! Отже, мабуть одна з найскандальніших прес-конференцій президента Білорусі Олександра Лукашенка.  Основні висновки, тези і перли дня: Лукашенко: в Росії відбувся антиконституційний переворот. Крим український і має бути тільки у складі України.

 Лукашенко: Смоленськ і Брянськ наші, але Білорусі вони зараз не потрібні. Україна сама дала привід анексії Криму. Потрібно було воювати за нього, а не здавати.

  Лукашенко: якби не Росія,то ЛНР і ДНР вже б давно не було! Лукашенко: я дуже добре ставлюся до українського народу. Не вірте, що українці фашисти. Є виродки, але вони є і в Росії.  Лукашенко: на заході України прекрасний народ. Працьовитий. Нам би у них повчитися. Лукашенко: Янукович фінансував "Правий сектор", щоби скинути Тимошенко. Але в підсумку вони його і прогнали з країни.

 Лукашенко: біженці з України приїжджають різні. Приїжджають і вважають, що ми приїхали і ви нас повинні забезпечувати. Працюйте!

  Лукашенко: не треба мене довбати по Криму, як ви це робили по Абхазії. Не визнаємо ми!

 Лукашенко: якщо ми визнаємо Осетію, то з нами буде те ж, що і з Росією з санкціями тільки в квадраті. А Росія нам не допоможе.

  Лукашенко: Медведєв більш адекватно оцінює ситуацію в Україні, ніж Путін. Російська журналістка і Лукашенко: - Чому на Україну єдиним фронтом Не пішли? - А навіщо? Це ж не гітлерівська Німеччина! (шах і мат!)

  Лукашенко російській журналістці: Білорусь не в складі Росії. Ви з цим акуратніше.

 Лукашенко: Я прошу дайте мені С-300 (ракетний комплекс протиповітряної оборони,- ред.), що у вас під парканом лежить. А вони нам– купіть. Я що,дурень? Захищатиму вас ще й за свої гроші? Нам Росія каже, що зброї не дасть, а самі захистять. Не треба так, краще ми самі будемо створювати, але не клянчити у Кремля.

 Лукашенко: я більше українець ніж білорус.

 Лукашенко: Калінінград – це зона відповідальності Білорусі. В СРСР її хотіли віддати Білорусі. Я це підтримую.

 

Переглядів: 428 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz