Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Четвер, 09.05.2024, 01:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 5 » Російський інститут судової психіатрії ім.Сербського встановив діагноз Путіну-гіпертоксична шизофренія.
Російський інститут судової психіатрії ім.Сербського встановив діагноз Путіну-гіпертоксична шизофренія.
15:00
 
Станіслав Белковський:

 -Я зараз прибув з наради інституту судової психіатрії ім. Сербського,де з колегами провели оцінку подій,що відбуваються.Ми поставили Володимиру Путіну діагноз - гіпертоксична шизофренія. За психотипом він параноїк , людина оборонної свідомості. Але під впливом зовнішніх складних подій параноїк може стати шизофрейніком. Путін дійсно вирішив, що він велика людина в світі і може вершити долю історії. Він не дурний, в людському плані я його поважаю, і більше мене його, напевно , не поважає ніхто. Але зовнішній імпульс справив на психіку цієї людини незабутнє враження. Як говориться в пісні групи « Нуль»,«людині бідній мозок хворий звело». Переломною подією стала Сочинська Олімпіада. Путін настільки вірив і чекав, що стадіон « Фішт » впаде під час церемонії відкриття або закриття - та й те, що Росія програє Олімпіаду,а коли цього не сталося, він вирішив, що здатний на все. У психіатричній літературі цей феномен описаний як кесареве безумство: коли людину ніщо не обмежує, вона перестає віддавати собі звіт в тому, що вона робить. Це синдром,ідентичний гіпертоксичнійй шизофренії. Дружина Путіна ще якось витримувала його божевілля, але він з нею розлучився із-за цього.
  І ось він поставив собі ідею ввести війська в Україну. Втопити російський Чорноморський флот можна двома -трьома ракетами П'ятого флоту США , який знаходиться в Бахрейні. Для цього навіть не треба вводити флот в Чорноморський басейн, треба просто натиснути кнопочку і запустити ракету. Мені дуже цікаво дізнатися, де завтра будуть Володимир Жириновський і Геннадій Зюганов - головні російської політики. Оскільки його сексуальне розпуство-заняття професійне, а не любительське, як тільки вони зрозуміють, що Путіну кінець, вони « захворіють ». Подивимося, де вони будуть завтра, - це дуже важливий індикатор .
 У мене є припущення, що ось-ось все скінчиться. Проблема в одному: хто прийде на зміну всього цього? Це набагато більше важливе й нагальне питання для Росії, ніж падіння Володимира Путіна, який нарешті підписав свій смертний вирок. 
Переглядів: 394 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz