Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 19.04.2024, 18:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 12 » Щоби ніхто не дізнався про фінансові махінації бувшого керівництва України хотіли спалити"чорну фінансову документацію".
Щоби ніхто не дізнався про фінансові махінації бувшого керівництва України хотіли спалити"чорну фінансову документацію".
02:21

Корупційну "чорну бухгалтерію" намагалися спалити в Сумах

Третину бюджетних асигнувань на капітальні будівницва повертали відкатами. Це підтвердила знайдена під Сумами чорна бухгалтерія - стоси фінансових документів, що фіксують корупційні схеми по всій Україні.

  На дачі в Красносільському кооперативі під Сумами палять купи документів. Така інформація надійшла до активістів самоборони від дачника.

 Те, що активісти побачили - справді вражало. Гори коробок з фінансовими паперами, де перераховані всі великі міста країни, теки з назвами "готівка" та "відкати", починаючи з 2008 року, касові книги без печаток, де рахунків на мільйони.

 Нині документи вилучили. Те, що стосується Сумщини - вивчають місцеві податківці. Решту - передали до генеральної прокуратури та комісії з боротьби з корупцією. 

Олександр Семченко, керівник головного управління Міндоходів у Сумській області:

- Йдеться не тільки про розкрадання бюджетних коштів, але й про прямий преступний промисел, який здійснювали певні люди, певні посадові особи.

 Тільки за минулі роки на Сумщині було кілька капітальних будівництв і реконструкцій: театру юного глядача, футбольного центру Барса, медичних і пологових закладів у 5-ти районах, театру імені Щепкіна, а ще ремонти доріг і парків. Кожен такий об'єкт фінансували з бюджету сумою від 12 до 20 мільйонів гривень.

Переглядів: 274 | Додав: Batan | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz