Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 19.04.2024, 21:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 9 » Сьогодні в Неділю Торжества Православ'я монахи Афонського монастиря виголосили прилюдно Путіну"Анафема"! Звернення.
Сьогодні в Неділю Торжества Православ'я монахи Афонського монастиря виголосили прилюдно Путіну"Анафема"! Звернення.
16:51
" Ми,паче всіх грішні та недостойні карульські монахи, дякуємо Милостивому Богу за те, що зміцнив Він нас немічних і дав нам сміливість та мужність у цей знаменний день свята Торжества Православ'я анафемствувати новоявленого Юду, предтечу антихристового,узурпатора влади за всю російську історію,гнобителя й губителя російського народу Володьку Путіна, який віддав російську Батьківщину на розтерзання жидівського кагалу і штовхає її народи на братовбивчу війну.
 Усвідомлюючи власну негідність і найбільшу відповідальність,цей нелюд у обличчі людському нехай отримає вищу церковну кару,- ми дійшли до такого висновку тому,що людськими силами і засобами позбавити руський народ від ненависного йому тирана вважаємо неможливим. І,сподіваючись на Божу допомогу, зважилися ми,грішні, на цей крок тільки тому, що духовні високі достойники Росії мовчать.
 Особливий Промисел Божий бачимо в тому, що в свято Торжества Православ'я,коли Церква анафематствує богохульників,кровопивців народу і державних злочинців, цього року якраз і випав день президентських так званих російських виборів,що по суті є нахабним знущанням над простим народом.
  Перш,ніж прийняти остаточне рішення в питанні узурпатора, як вчить Євангеліє, ми застерегли його про наш намір і попередили, а тому з чистою совістю, після закінчення Божественної Літургії в Чині анафемствування, ми проголосили триразово анафему:
Володьці Путіну, новому Юді, узурпатору влади російської і губителю народу руського православного, Росію на розтерзання жидівського(не єврейського!) кагалу який віддав її народи у братовбивчу війну: Анафема ! Анафема ! Анафема!
Амінь !
І Богу слава во віки віков!"
         

Переглядів: 398 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz