Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 19.04.2024, 01:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Квітень » 28 » Спецпідрозділи Росії роблять колотнечі в Україні.
Спецпідрозділи Росії роблять колотнечі в Україні.
10:15

          

   Журналіст російського видання"Новая Газета" побував у містах, які контролюють сепаратисти.У Слов'янську один з «зелених чоловічків» сказав, що сам він спецназівець з Рязані, на Донбасі « допомагає братньому народу».
   Про це пише в своєму репортажі зі Слов'янська журналіст Нової газети Павло Канигін. Відзначимо, що він представляє російське видання ліберальної спрямованості.
   Видання пише, що з шевроном у вигляді чи то вовка, чи то собаки і АК напереваги тут ходить всякий, хто називає себе добровольцем-ополченцем. На питання, як довго вони тут пробудуть, хлопець у камуфляжі відповів, що як мінімум до референдуму.
   Один з «зелених чоловічків» зняв маску і розповів, що звуть його Роман, сам він з Рязані, а до подій в Донбасі два місяці прожив у Криму.
   Свого товариша по зброї Роман називав Фіксом. Фікс маску знімати не захотів. «А Фікс- це ваш друг-ополченець?",- запитав журналіст солдата. «Та не ополченці ми,- не витримав раптом Роман. - Ми спецназ ГРУ. Скільки вже можна ...»
   Тим часом, « ополченці» на трофейних БМД промчали по головній вулиці Слов'янська і, в'їхавши на площу, зробили кілька «поліцейських розворотів». Блакитноокий солдат у масці зазначив, що це мотлох 70-х років, в Росії такої техніки давно немає.
   «Все одно з багатьох видів є сильне відставання від США. Наприклад, в авіації ...,- провокаційно заявив журналіст,чим розлютив солдата: «Та ти про наш Т-50 почитай! Відставання є! Скоро ці літаки на ... літатимуть над Вашингтоном!»

Переглядів: 375 | Додав: Batan | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz