Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Четвер, 25.04.2024, 23:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 17 » Стало відоме нове місце проживання екс-Президента України Януковича.
Стало відоме нове місце проживання екс-Президента України Януковича.
11:16
 
  Екс -президент України Віктор Янукович тепер живе в селищі Барвиха (Підмосков'я), в котеджному комплексі «Сади Майєндорф».
Тут, всього в кілометрі від офіційної резиденції Путіна «Замок Майєндорф». Янукович , правда, не на своє ім'я, купив величезний триповерховий будинок.
  Про це повідомив колишній префект Північного адміністративного округу Москви, голова центральної ради партії «Альянс зелених - Народна партія» Олег Мітволь. «Янукович тепер житель Підмосков'я. І погода київська ... Можемо привітати наших українських братів - біженців з придбанням будинку в селищі Барвиха за $ 52 млн. Рубльовці слава!»
  В ромові із «Вести» Мітволь повідомив, що його знайомі бачили Януковича з охоронцями в парку селища.
 «А його любовницю - Любов Полежай - кілька разів помічали в магазині« Азбука смаку» на Рубльово-Успенському шосе. Вона там купляла продукти. Але це було близько тижня тому», - сказав Олег Мітволь. За його словами, будинок був придбаний 26 лютого на ім'я людини з українським паспортом однієї людини із приближених до сім'ї Януковича. «Це шикарний будинок площею в 2822,8 кв. м в англійському стилі (для порівняння: будинок Януковича в «Межигір'ї» - 620 кв. м.), територія навколо будинку - майже 2 га (у « Межигір'я» - 140 га). І все це - сосновий ліс. Поруч є ставок. Цей будинок його колишній господар намагався продати майже півтора року, але ціна занадто велика. І коли він вже був готовий спустити її до $ 35 млн, з'явився Янукович і купив, не торгуючись. Умовою було - в'їхати в день покупки», - розповідає Мітволь.
  ЩЕ ОДИН БУДИНОК В ПОДМОСКОВ'Ї
  Цікаво, що, за його даними, ще шість -сім років тому екс -президент побудував будинок у селищі Ландшафт (в 2 км від Барвихи).
  «Йому подарував цю землю глава АФК«Система»і один із співвласників «Росснефти»Володимир Євтушенков (в 2013 році зайняв 23-е місце в рейтингу найбагатших людей Росії за версією Forbes). На ній він побудував триповерховий будинок площею приблизно в 1000 кв. м. І от саме цей будинок оформлений на нього. У ньому він зупинявся, коли приїжджав до Москви, будучи Президентом», - говорить Мітволь.
  При цьому в декларації про доходи Януковича нерухомість у Росії не значиться. Цікаво, що Євтушенков - давній друг Януковича, і він же подарував будинок недалеко від Рубльовки екс-главі МВС України Миколі Білоконю, про що той повідомляв журналістам. За словами Мітволя, обидва селища знаходяться під охороною і в'їзд туди здійснюється тільки за перепустками :«Але в«Садах»охорона все ж краще», - каже Олег.
  Те, що Янукович живе зараз в «Садах Майєндорф», підтвердив « Вістям» керуючий одного із заміських будинків в Барвисі :«Так, тут всі про це перешіптуються. Його навіть бачили з якоюсь дівчинкою (мабуть, дочкою Любові Полежай.) в оточенні охоронців на території. І про те, що у нього є ще один будинок поряд, теж всім відомо», - сказав керівник.
  За словами місцевих жителів, в «Садах» Янукович живе в оточенні впливових сусідів - тут є будинки дочки президента Азербайджану Лейли Алієвої, тестя Романа Абрамовича - Олександра Жукова, колишнього чоловіка Христини Орбакайте Руслана Байсарова, екс -президента «Роснефти» Сергія Богданчикова. Також тут знаходиться будинок у вигляді космічного корабля, який Владислав Доронін подарував Наомі Кемпбелл.
Переглядів: 417 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz