Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 26.04.2024, 13:14
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Головна » 2014 » Грудень » 6 » Свято Української Армії за участю козаків УК в с.Карачіївці.
Свято Української Армії за участю козаків УК в с.Карачіївці.
20:37

06.12.

 На запрошення настоятеля парафії духівника українського козацтва у Віньковецькому районі протоієрея Івана Воробця та дирекції школи прибули гості: полковник УК В.Грохольський, духівник УК в Хмельницькій області протоієрей Михайло Ільницький,Голова Віньковецької Районної Ради М.Д.Бойко.

 

 На самому початку свята всі присутні вшанували пам'ять хвилиною мовчання всіх борців за волю України та Православ'я; всіх вбитих на Майданах України та українських захисників від агресії Росії.

  Вчителі і учні зустріли гостей хлібом-сіллю та запросили взяти участь у військово-козацькому святі.

  Великою радісною відбулася й зустріч із українськими захисниками східних кордонів України,які прибули у відпустку додому.

  Пан Грохольський у своєму виступі звернув увагу всіх присутніх на тому свідомому і підсвідомому рівні,який зараз як і колись вів українців на захист рідної Української Вітчизни.Він зачитав Лист-Подяку від НАДПСУ ім.Гетьмана Б.Хмельницького настоятелю і вірянам парафії с.Карачіївці та с.Майдан-Олександрівський,а також від Головного Отамана УК в Хмельницькій області генерал-осавула Ю.Добровольського передав в дарунок для школи ілюстровану історичну книгу про історію українського козацтва та українського війська.

  Отець Михайло привітав всіх присутніх від Митрополита Хмельницького Антонія та побажав всім бути гідними нащадками козацького роду,й ніколи не зрадити своїй Батьківщині,своїй батьківщині та вірі своїх предків.

 Відбулося нагородження захисників України від російського віроломного нападу на Україну,-вихідців з цієї парафії медаллю "Покрова Пресвятої Богородиці", а також Голови Віньковецької Районної Ради Михайла Дмитровича Бойка медаллю "За вірність традиціям".

  У своєму виступі пан Бойко М.Д. відзначив бажання  місцевої влади відроджувати козацький дух серед молоді,аби ще раз ворогу показати,що ми є гідний народ,- маємо власну велику історію,а ворог,який напав на нашу державу має бути подоланий. Для школи ним було подаровано 2 баскетбольні м'ячі.

  Учні школи,-козацькі джури привітали всіх козацьким піснями та танцями.

  У шкільному спортзалі відбулися козацькі змагання,за які учасники змагань отримали солодкі гостинці.

                

 

 

 

 

 

Переглядів: 506 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/7 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz