Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Вівторок, 19.03.2024, 11:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 21 » У зв'язку із окупацією України російськими військами та СС (Самооборона Симферополя)в Україні почали формуватися партизанські загони.
У зв'язку із окупацією України російськими військами та СС (Самооборона Симферополя)в Україні почали формуватися партизанські загони.
11:56

  Про створення партизанського загону заявили жителі села Трипілля ( Обухівський район). "Наші діди вже пережили одну війну, так що ми знаємо, як партизанити. Тоді ми з росіянами боролися проти фашистів, а тепер Кремль нас називає фашистами. Це прикро. Ми повинні за себе постояти!"- каже житель Трипілля Василь.
  Рішення створити загін прийняли в сільраді, на  збори прийшло понад 100 осіб. "Готуємося до можливої ​​окупації. Вивчаємо, як і де зупиняти ворожі колони, опрацьовуємо шляхи відходу. Місцевість у нас горбиста, багато гір і лісопосадок. А досвід у нас є: ми в Трипіллі робили барикаду на дорозі і протистояли тітушкам",- заявив глава сільради Трипілля Анатолій Дегтяр .
  На захист села виходять місцеві афганці та мисливці."У всіх є зареєстровані рушниці - на першому етапі їх вистачить. А потім будемо" позичати "автомати у" зелених чоловічків",- говорить мисливець Сергій .
  Також місцеві всерйоз зайнялися вивченням ворожої техніки, азів рукопашного бою і надання меддопомоги."Все це нам знадобиться. Ми повинні знати, як влаштована техніка, щоб не бігти з двома каністрами під танк, а з розумом перемагати",- говорить Дегтяр.
  Загін вже має назву."Спочатку хотіли назвати його на честь отамана Зеленого. Але назвали його" ​Трипільська сотня",- додав голова сільради Трипілля.
 "В суботу проведемо ще один схід села - тепер на стадіоні, оскільки зал сільради не вмістить всіх бажаючих. Думаю, що в загоні буде більше 500 чоловік, адже село у нас велике - біля 5000 населення",-каже Дегтяр .
  Крім Трипілля, партизанські загони вже створені в 10 селах Київщини: Жуківці , Верем'є, Українка, Обухів. В обласній міліції кажуть, що знають про появу загонів."Головне -щоб там не було жінок, дітей та нетверезих чоловіків, а тренуються партизани поки що без використання зброї. Це законом не заборонено",- зазначили в облміліції.

Переглядів: 314 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz