Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Четвер, 28.03.2024, 22:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 14 » Україна подала позов на Росію до Євросуду.
Україна подала позов на Росію до Євросуду.
10:42

  Відповідне рішення, враховуючи, що "нинішня ситуація призводить до постійної небезпеки серйозних порушень Європейської конвенції", ухвалив президент Третього відділення Суду, керуючись правилом 39.

ЄСПЛ також повідомляє, що заява уряду України проти Російської Федерації була подана 13 березня 2014 року відповідно до статті 33 (Міждержавні справи) Європейської конвенції з прав людини.

"Також, згідно з правилом 39 Регламенту Суду про тимчасові заходи, скеровано прохання щодо того, що Уряд Російської Федерації має утриматися від заходів, які можуть загрожувати життю та здоров'ю цивільного населення на території України", - наголошується в повідомленні.

"З метою попередження таких порушень і відповідно до правила 39, президент закликає обидві зацікавлені договірні сторони утримуватися від застосування будь-яких заходів, зокрема, військових дій, які можуть спричинити порушення Конвенції прав цивільного населення, в тому числі, наразити їхнє життя та здоров'я на небезпеку, і дотримуватися їхніх зобов'язань відповідно до Конвенції, зокрема, щодо статей 2 (право на життя) і 3 (заборона нелюдського або такого, що принижує, поводження)", - йдеться в рішенні.

"Обом державам також було запропоновано якнайшвидше інформувати Суд про вжиті для забезпечення дотримання Конвенції заходи", - сказано в документі.

Крім того, в повідомленні наголошується, що відповідно до правила 39 Регламенту Суду, Суд "може вказати сторонам на будь-які тимчасові заходи, які, як він вважатиме, повинні бути прийняті в інтересах сторін або з метою належного проведення процедури до розгляду".

"Міждержавну заяву України проти Росії було зареєстровано під № 20958/14, Україна проти Росії", - йдеться в повідомленні.

Переглядів: 372 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz