Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 26.04.2024, 10:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 3 » В Балаклаві російські військові бетеерами їхали на монахів УПЦ які стали між двома корданами військ!
В Балаклаві російські військові бетеерами їхали на монахів УПЦ які стали між двома корданами військ!
15:47
  Намісник Свято- Паісієвського ставропігійного чоловічого монастиря архімандрит Гавриїл ( Анісімов), який із священнослужителями УПЦ стали в Балаклаві між військами РФ і України з метою запобігти протистояння - «щоб не пролилася братня кров».
Про те, як це було , зі слів самого архімандрита Гавриїла ( Анісімова) .
       Пряма мова :
«Ми поїхали вп'ятьох в Балаклаву, інші залишилися служити. Ми приїхали в 16.15,й відразу пройшли між російськими військовими і стали між ними і воротами нашої української частини. Почали служити молебень про умиротворення ворогуючих .
 Військові в шоці, не розуміють, що з нами робити. Підійшов мужик в штатському(ФСБ?), попросив нас відійти від воріт військової частини. Я сказа , що ми не можемо піти, наша християнська совість каже нам, що ми повинні стояти тут, щоб не пролилася братня кров, і ми будемо тут молитися.
 Приблизно через годину почався рух військових, вони завели двигуни БТР-ів, військові почали стискати кільце в бік воріт, а тут - ми. Я підняв Хрест високо над головою , ми почали голосно співати « Взбранной Воєводо ...». Потім я почав голосно говорити військовим : «Невже ви підете на братів по вірі і хрещенню ? Брати , зупиніться ! .. » І щось ще в такому дусі.
 Скажу чесно: було дуже страшно, коли на тебе спрямовані дула зброї , і гримлять БТР. Це страшно. Вони зупинилися , якийсь час стояли до нас дуже близько, ми почали співати «Богородице Діво», військові через якийсь час почали відступати, народ не весь, але дуже багато, які стояли навпроти нас, почали викрикувати солдатам, щоб вони зупинилися . Потім приїхали прихильники РФ з гаслами і закликами про приєднання до Росії .
 Так ми стояли до 21 години, весь цей час люди в штатському і військові ходили біля нас, ми безперервно читали Ісусову молитву. Війська РФ почали збиратися, і поступово почала йти техніка, солдати сіли в машини і поїхали.
 
Люди дякували, плакали. Нас фоткали журналісти іноземних газет. Мені прислали кілька посилань «Нью-Йорк Таймс», англійський «Телеграф», якась французька газета. Сьогодні дзвонили друзі з Парижа, розповіли, що бачили вранці мене на першій смузі на фотографії.
     
Переглядів: 344 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz