Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Субота, 27.04.2024, 07:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Головна » 2014 » Травень » 16 » "В правому секторі було біля 100 людей,але з Україною чомусь воюємо вже кілька місяців"-священник РПЦ о.Миколай Савченко(м.Санкт-Петербург)
"В правому секторі було біля 100 людей,але з Україною чомусь воюємо вже кілька місяців"-священник РПЦ о.Миколай Савченко(м.Санкт-Петербург)
19:25

 " Взаємна ненависть досягла небувалих висот. Війна розгорається. Донецьке ополчення збирається на смерть стояти проти величезних загонів правого сектора.За словами наших ЗМІ військовослужбовці України не хочуть воювати. Але правий сектор воюватиме з жорстокістю.Біля кордонів України за даними НАТО зосереджені Таманська мотострілецька, Кантемировская танкова, Псковська повітряно-десантна дивізії і інші частини і з'єднання. Проти кого вони зібрані? Звичайно ж проти правого сектора!
  Наприкінці лютого місяця в Крим були введені російські війська. Нам пояснили з трибуни Ради Федерації,що вони йдуть захищати не тільки населення Криму, але і Чорноморський флот від правого сектора.Виявляється,Чорноморський флот з бригадами морської піхоти недостатньо сильний, щоб захистити себе від страшного і всесильного Правого Сектора.
  Так скільки ж бойовиків у цього правого сектора,що наводить жах на всю Росію?Скільки дивізій може швидко сформувати всесильний Ярош,щоб обрушитися на беззахисний Схід чи Крим? Чисельність ймовірного противника має бути відома. Нам мали повідомити це компетентні органи. Але інформації про це немає. У жаху ми малюємо в уяві тисячі безжалісних бійців. Так скільки ж їх?
  Поки про чисельність правого сектора мовчать наші компетентні органи,поки мовчать наші ерудовані військові експерти, доведеться говорити мені, простому російському батюшці-священикові. Нехай вони потім додадуть свої знання до моїх скромних слів. А я почну! Я вже втомився приводити всім євангельські цитати про неприпустимість війни братів православних,-росіян та українців. На мої слова про мир відповідь в Росії однакова: Правий Сектор!

   Мені кажуть, що зараз не час євангельських закликів, адже правий сектор вже формує величезні сили для нападу. І доводиться мені відкласти на хвилину хрест і Євангеліє і поставити запитання:Так які ж це величезні сили? Скільки ж бійців у Правого Сектора?
 Коли йшли бойові сутички на Майдані, то всі спостерігачі сходилися на думці,що активних бійців Майдану було від 300 до 500 чоловік. Більшість з них становила Самооборона Майдану. У неї входили різнорідні групи й одиночки, в тому числі і лівих революційних переконань. Але була там і сотня Правого Сектора.Саме сотня!!! І не більше. А в реальності кілька десятків людей.Не тисячі,не сотні, а кілька десятків людей.
  Це було тоді, коли за словами наших російських ЗМІ Майдан годував весь Захід. За словами наших ЗМІ в цю революцію вкладалися величезні гроші. Але у кількох десятків бойовиків правого сектору навіть не було вогнепальної зброї. Ми залишимо осторонь питання куди ж йшли ці міфічні мільярди доларів,а поговоримо тільки про чисельність. Може решта бійців десь сховалися? Може 100 бойовиків билися з Беркутом на Майдані,а десятки тисяч були десь в резерві? Але тоді які ж вони бійці?! Невже вони їли по домівках сало, коли їх брати по зброї билися з Беркутом на вулиці Грушевського? Які ж вони тоді герої України?!
  Якщо бойовиків Яроша було не більше 100 тоді,коли потрібно було боротися в Києві,то з якого дива їх буде більше, коли треба йти далеко на Схід? Чому Ярош не зміг зібрати понад 100 бійців при всіх міфічних казках про західні подачки, яких насправді не було, і чому зараз їх буде набагато більше в окопах за безкоштовно?
  Коли почалося формування Національної Гвардії України, то Самооборона Майдану вирішила вся йти повним складом. Близько 450 бійців самооборони вирішили записатися в Національну Гвардію. Але багато хто не пройшли медкомісію. Після лікарського огляду придатними виявилися 275. Але багатьом з них доведеться ще пройти навчання. Скільки з самооборони Майдану було прийнято в Національну Гвардію поки невідомо. Але очевидно,що не всі 275 чоловік. Чи потрапили в Національну Гвардію крім самооборони і бійці правого сектора? Про них були повідомлення?. Так, Дмитро Ярош 18 березня заявив, що ніхто з бійців правого сектора не буде записуватися в Національну Гвардію. Тобто сотня так-званих бандерівських головорізів на фронт записуватися не пішла. Українські збройні сили залишилися без правого сектор .
 Якщо щось змінилося в останні тижні і хтось з правого сектора все ж пішов в Національну Гвардію, прошу мене вибачити. Я все-таки не військовий експерт, а простий російський православний священик і миротворець. Може пішли із 50 чоловік. Може 100.Тоді це два взводи! Можливо вони відчайдушні головорізи,-не знаю. Але невже не можна впоратися з ними без Таманської мотострілецької і Кантемировскої танкової дивізії?! Невже на два взводи "Правосеков" не вистачило нашої морської піхоти в Севастополі?
  На екранах російських телевізорів і на кадрах фотографій правий сектор з'являвся в ці місяці постійно. Але дивна річ, жоден кадр і жоден відеозапис не показує одночасно більше 20 бойовиків. Не знаю, чи може Ярош зібрати в одному місці хоча б 50 своїх бійців. Судити не беруся. Принаймні поки не збирав. Бойової побудови загону ніде не зустрінеш. Але зате на найвищому дипломатичному рівні нашо Російської Федерації його армія вже прославилася. Про страшні 2 взводи бандерівців- студентів вже неодноразово говорив й Президент Росії Володимир Володимирович Путін з Президентом США Барком Обамою і канцлером ФРН Ангелою Меркель. Правда він навряд чи говорив про чисельність цієї армії,бо смішинка. Про бійців Яроша вже неодноразово згадував з трибуни ООН посол Росії Віталій Чуркін:-їх потрібно негайно роззброїти! Інакше вони можуть вчинити геноцид всього населення Південного Сходу, чисельністю в 15 мільйонів чоловік.(??!!) І з наших телеекранів Правий Сектор не сходить ось вже два з половиною місяці.
  Так з ким же тоді ведуть бої сепаратисти Донецької області, якщо там немає бійців правого сектора?Із звичайними військовослужбовцями України!! Російські православні стріляють в інших православних,-росіян і українців і навпаки. Ллється кров. На наших телеканалах несуться прокльони на адресу фашистів- бандерівців з правого сектора. Боротьбою з ними виправдовуються всі бойові операції, дипломатична боротьба і відповідні санкції усього світу. А винуватці подій в числі 100 людина спокійно їдять сало в будинку далеко від фронту.
 Розумний зрозуміє,а дурний не догадається,- говорили древні римляни. Врозуми Господи нас і хай простить нас братська Україна. Скажу про наших співгромадян:"Не відають,що творять".
         Ієрей Микола Савченко, 9 травня, день миру.
"

Переглядів: 423 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz