Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 29.03.2024, 15:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Квітень » 29 » В селі Угорники біля м.Івано-Франківська під час скупчення хмар появився незвичний образ силуету Божої Матері.
В селі Угорники біля м.Івано-Франківська під час скупчення хмар появився незвичний образ силуету Божої Матері.
21:55

                  

  Сталася ця подія 23 квітня  ц.р. близько шостої години вечора. Четверо місцевих хлопчаків прийшли на берег річки Бистриці Надвірнянської, щоб тут посидіти. В той момент вирішили похизуватися,у кого кращий мобільний телефон і просто перевірити якість фотокамери на мобільних пристроях.Так і було відзнято образ.
   Хлопці відразу не зрозуміли, що то за таке зображення. Навіть думали, що то пляшка, але згодом вдивилися і побачили там образ.

  "О шостій ми прийшли погуляти на дамбу, полускати насіння. Вирішили подивитися, у кого краща камера на телефоні. Я сфотографував першим і у мене така фотографія вийшла. Павло фотографував після - у нього вже нічого не було на камері", - розповів автор фотографії Богдан.

  Підлітки кажуть, що відразу, коли розгледіли силует Матері Божої, стало страшно. Потім вирішили показати незвичне фото друзям і родичам, а ті відразу звернулися до місцевого священика отця Юрія Трухана.

   "Коли йшов додому, то молився, бо подумав, що то якийсь знак для людей. Напевно для України, яка зараз переживає нелегкі часи. Подумав, що, можливо, на добре і що все вирішиться",- розповідає один із хлопців Павло.
  Як знак людям таку об'яву розцінюють і у Церкві, хоча і не поспішають із висновками. Отець Юрій Трухан каже, що це заклик Бога до людей, щоб ті молилися і утверджувалися у вірі.

   Окрім того, священик відзначає особливості образу Богородиці, який показався хлопцям. За його словами, він не є типовим для іконографії.

Переглядів: 519 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz