Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Субота, 20.04.2024, 13:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 6 » Велика ймовірність що Росія до неділі може повністю захватити територію України!!!
Велика ймовірність що Росія до неділі може повністю захватити територію України!!!
23:48
"Незважаючи на повідомлення, що в російських військ закінчилися навчання, активна фаза триває. Вони не повернулися в казарми. Пік готовності зможуть підтримувати до кінця вихідних",- сказав "Українській Правді"співрозмовник. "Найбільша ймовірність, що штурм буде проходити в цю ніч, але небезпека буде зберігатися до кінця вихідних",- додало джерело. "Є три варіанти розвитку подій. Перший– це авіаційний удар",- сказав співрозмовник.За його словами,якщо російські війська стануть відходити від українських частин, це буде означати саме такий варіант. "Вертольоти вони вже перебазували, і не виключено, що вони будуть це робити саме вертольотами", - сказав співрозмовник УП. "Другий варіант – це силова спецоперація по роззброюванню", - сказав він. Співрозмовник уточнив, що в Криму перебувають російські спецпідрозділи "Альфа", "Вимпел" і "Заслон". "Третій варіант: можуть прийти з ряженими козаками, як з живим щитом. Сьогодні російські війська затопили свій корабель, щоб заблокувати шлях українським судам. За словами співрозмовника, удари можуть бути не по всіх частинах, а тільки по тих, які є самими боєздатними, у тому числі в Севастополі й Феодосії".

"Незважаючи на повідомлення, що в російських військ закінчилися навчання, активна фаза триває. Вони не повернулися в казарми. Пік готовності зможуть підтримувати до кінця вихідних", - сказав співрозмовник. "Найбільша ймовірність, що штурм буде проходити в цю ніч, але небезпека буде зберігатися до кінця вихідних", - додало джерело. "Є три варіанти розвитку подій. Перший – це авіаційний удар", - сказав співрозмовник. За його словами, якщо російські війська стануть відходити від українських частин, це буде означати саме такий варіант. "Вертольоти вони вже перебазували, і не виключено, що вони будуть це робити саме вертольотами", - сказав співрозмовник УП. "Другий варіант – це силова спецоперація по роззброюванню", - сказав він. Співрозмовник уточнив, що в Криму перебувають російські спецпідрозділи "Альфа", "Вимпел" і "Заслон". "Третій варіант: можуть прийти з ряженими козаками, як з живим щитом. Так зараз відбувається", - додав співрозмовник. Він також нагадав, що сьогодні російські війська затопили свій корабель, щоб заблокувати шлях українським судам. За словами співрозмовника, удари можуть бути не по всіх частинах, а тільки по тих, які є самими боєздатними, у тому числі в Севастополі й Феодосії.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2014/03/06/103050-ciyeyi-nochi-rosiyski-okupanty-mozhut-napasty-ukrayinski-viyskovi-chastyny

У ніч із четверга на п'ятницю велика можливість штурму українських частин російськими спецпідрозділами. Про це "Українській правді" повідомили джерела в силових структурах. "Незважаючи на повідомлення, що в російських військ закінчилися навчання, активна фаза триває. Вони не повернулися в казарми. Пік готовності зможуть підтримувати до кінця вихідних", - сказав співрозмовник. "Найбільша ймовірність, що штурм буде проходити в цю ніч, але небезпека буде зберігатися до кінця вихідних", - додало джерело. "Є три варіанти розвитку подій. Перший – це авіаційний удар", - сказав співрозмовник. За його словами, якщо російські війська стануть відходити від українських частин, це буде означати саме такий варіант. "Вертольоти вони вже перебазували, і не виключено, що вони будуть це робити саме вертольотами", - сказав співрозмовник УП. "Другий варіант – це силова спецоперація по роззброюванню", - сказав він. Співрозмовник уточнив, що в Криму перебувають російські спецпідрозділи "Альфа", "Вимпел" і "Заслон". "Третій варіант: можуть прийти з ряженими козаками, як з живим щитом. Так зараз відбувається", - додав співрозмовник. Він також нагадав, що сьогодні російські війська затопили свій корабель, щоб заблокувати шлях українським судам. За словами співрозмовника, удари можуть бути не по всіх частинах, а тільки по тих, які є самими боєздатними, у тому числі в Севастополі й Феодосії.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2014/03/06/103050-ciyeyi-nochi-rosiyski-okupanty-mozhut-napasty-ukrayinski-viyskovi-chastyny

Переглядів: 322 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz