Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 26.04.2024, 08:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 25 » Велика Сімка підтримує Україну і засуджує окупацію України.
Велика Сімка підтримує Україну і засуджує окупацію України.
15:30

                              Гаазька Декларація

    
1 . Ми, лідери Канади, Франції, Німеччини, Італії, Японії, Великобританії, США, Президент Європейської Ради і президент Європейської комісії зустрілися в Гаазі, щоб знову заявити про нашу підтримку суверенітету України,її територіальної цілісності та незалежності.
     
2 . Міжнародне право забороняє відчуження частини або всієї території іншої держави шляхом примушування або використання сили. Це порушує принципи, на яких побудована міжнародна система. Ми засуджуємо незаконний референдум, який відбувся в Криму на порушення Конституції України. Ми також рішуче засуджуємо спроби Росії незаконно анексувати Крим, порушуючи міжнародне право і конкретні міжнародні зобов'язання. Ми не визнаємо ні того, ні іншого.
    3 . Сьогодні ми підтверджуємо , що дії Росії будуть мати серйозні наслідки. Це явне порушення міжнародного права є серйозним викликом для верховенства права в усьому світі й повинно стати проблемою всіх країн. У відповідь на порушення Росією суверенітету і територіальної цілісності України, а також щоб продемонструвати нашу рішучість відповісти на ці незаконні дії, індивідуально і колективно ми ввели різні санкції проти Росії і тих осіб та організацій, які несуть відповідальність за ситуацію. Ми як і раніше готові до активних дій, в тому числі до узгоджених галузевим санкціям, які матимуть все більш значний вплив на російську економіку, якщо Росія продовжить ескалацію конфлікту.
    4 . Ми хочемо нагадати Росії про те, що вона має цілий ряд міжнародних зобов'язань, у тому числі і обов'язки щодо світової економіки. У Росії є цілком очевидний вибір. Дипломатичні шляхи для деескалації ситуації залишаються відкритими, і ми закликаємо російський уряд прийняти їх. Росія повинна поважати територіальну цілісність і суверенітет України, розпочати переговори з урядом України і скористатися пропозиціями міжнародного посередництва та моніторингу для відстоювання будь-яких законних інтересів.
    5 . Підтримка Російською Федерацією Спеціальній місії ОБСЄ, яка передбачає відправку європейських спостерігачів в Україну, є кроком у правильному напрямку. Ми з нетерпінням чекаємо якнайшвидшого розгортання місії, з тим щоб полегшити діалог, знизити напруженість і сприяти нормалізації ситуації, і ми закликаємо всі сторони забезпечити можливість для членів Спеціальний моніторіноговой місії мати постійний гарантований доступ на всю територію України.
   6 . Ця група зібралася разом за загальних переконань і спільної відповідальності. Дії Росії в останні тижні не узгоджуються з ними. У цих умовах ми не братимемо участі в запланованому сочинському саміті. Ми припинимо нашу участь в G- 8, поки Росія не змінить курс зовнішньої політики, і знову зберемося у форматі G- 7, як і планувалося, в червні 2014 року в Брюсселі, щоб обговорити широке коло питань. Ми також радимо нашим міністрам закордонних справ не брати участь у засіданні в квітні в Москві. Крім того, ми вирішили, що міністри енергетики G- 7 зустрінуться, щоб обговорити шляхи зміцнення нашої колективної енергетичної безпеки.
    
7 . У той же час, ми твердо стоїмо на позиції підтримки народу України, який прагне відновити єдність, демократію , політичну стабільність і економічне процвітання у своїй країні. Ми високо оцінюємо амбітні реформи українського уряду і будемо підтримувати їх реалізацію, сподіваючись, що Україна почне нову главу у своїй історії, засновану на впровадженні конституційної реформи, вільних і справедливих президентських виборів у травні та повазі прав людини та національних меншин.
    
8 . Міжнародний валютний фонд відіграє центральну роль у міжнародних зусиллях з підтримки реформ в Укарїні, зменшуючи економічну вразливість України і сприяючи інтеграції країни ринковою економікою в мультістрановую систему. Ми рішуче підтримуємо роботу МВФ з українською владою і закликаємо їх досягти угоди якомога швидше. Підтримка МВФ буде мати вирішальне значення в отриманні додаткової допомоги від Світового банку, інших міжнародних фінансових інститутів, ЄС і двосторонніх джерел.
    Ми як і раніше єдині у своїй прихильності забезпечити сильну фінансову підтримку України, координувати технічну допомогу і надавати допомогу в інших областях, включаючи заходи з підвищення торгівлі та зміцненню енергетичної безпеки.

Переглядів: 377 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz