Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Четвер, 25.04.2024, 16:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Головна » 2016 » Травень » 11 » Вручення в Посольстві Литви нагороди від Українського Козацтва Президенту Литви пані Далі Грибаускайте.
Вручення в Посольстві Литви нагороди від Українського Козацтва Президенту Литви пані Далі Грибаускайте.
18:46

11.05.

  На виконання рішення козацької Ради МГО "Українське Козацтво" про відзначення керівників Європейських держав та Європейських міждержавних інституцій,що найбільше сприяли українському народу в мирному вирішенні протистоянь на Майдані в часи Революції Гідності, надавали вагому допомогу в лікуванні і реабілітації ранених на майданах України; за великий внесок у відстоюванні Європейського вибору України, а також великої благодійної допомоги українській армії, оздоровлення поранених в АТО під-час промосковської окупації частини Донецької і Луганської областей,- делегація міжнародної громадської організації "Українське Козацтво" на чолі із Генеральним Осавулом УК Ю.Добровольським (козаки із Хмельницької та Вінницької областей) прибула у Посольство Литви щоби через посередництво Посла Литовської Республіки в Україні пана Марюса Януконіса вручити орден "Патріот України" Іст. Президенту Литви пані Далі Грибаускайте

                    

за активну чітку позицію у підтримці відстоювання Україною членства у Європейському Союзі, за вагомий особистий внесок у підтримці українців у часи Революції Гідності, за активну дієву проукраїнську позицію та матеріальну, моральну допомогу  в час російської окупації частини України, та звернення на підтримку України до громадян України українською мовою.

  Делегацію козаків УК досить шанобливо зустрів посол пан Януконіс. Під-час привітального слова в залі для почесних гостей пан посол подякував козакам за високу нагороду для Президента Литви пані Далі Грибаускайте.

  Полковник УК пан В.Грохольський зачитав УНІВЕРСАЛ (НАКАЗ) про нагородження, а пан Генеральний Осавул УК Ю.Добровольський вручив орден для Президента Литовської Республіки.

                      

  Також для Посольства Литви були передані книги із української історії та диск із українськими народними піснями,- як дарунок від Депутата Верховної Ради України IV,V,VI,VII скликань О.Г.Лукашука.

Переглядів: 407 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/5 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz