Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 19.04.2024, 12:08
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Пошук
Головна » 2014 » Лютий » 28 » Всеукраїнська Рада Церков та релігійних організацій звернулася до українського народу.
Всеукраїнська Рада Церков та релігійних організацій звернулася до українського народу.
21:36

  Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО) за підсумками зустрічі з головою Верховної Ради,в.о. Президента України Олександром Турчиновим висловила свою підтримку легітимній державній владі України.

       ЗАЯВА

Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій
за підсумками зустрічі з Головою Верховної Ради,
в.о. Президента України О.В. Турчиновим

  Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій,яка упродовж останніх майже трьох місяців,послідовно виступала на захист мирних протестів, проти застосування сили й за покарання винуватих, за підсумками зустрічі з керівництвом Верховної Ради України:

1. Висловлює свою підтримку легітимній державній владі України і звертається до неї із закликом якнайшвидше забезпечити повне відновлення конституційного ладу та утвердження політичних, економічних та інших фундаментальних прав і свобод громадян. Особливу увагу ми звертаємо на необхідність рішучого, послідовного і системного поборювання корупції, яка роз’їдає суспільний організм і є порушенням заповідей наших релігій.
2. Ми ще раз підтверджуємо свою заяву від 22 лютого цього року, де  категорично засуджується будь-яка дискусія щодо можливого розділення нашої Батьківщини, будь-які спроби сепаратизму й наголошується, що «територіальна цілісність України, незалежність якої дарована нам Богом, є цінністю для нашого народу, а тому допустити її розділення ми не маємо права, бо це гріх перед Богом та майбутніми поколіннями нашого народу».
  Ми  засуджуємо провокування протистоянь та ворожнечу між жителями різних регіонів України, представниками різних національних меншин та віросповідань і закликаємо владу утриматися від будь-яких кроків, які б могли бути витлумачені як такі, що спрямовані на розділення українців за релігійною, мовною, національною, регіональною чи будь-якою іншою ознакою. В умовах важкого випробування ми маємо зберегти єдину Українську державу та запобігти усім можливим спробам її розділення. Звертаємося до всіх із закликом не піддаватися на провокації та ні в якому разі не підтримувати гасел, спрямованих проти територіальної цілісності України... .

Переглядів: 354 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz