Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 26.04.2024, 07:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
Пошук
Головна » 2014 » Березень » 7 » Звернення до військових внутрішніх військ у Криму.
Звернення до військових внутрішніх військ у Криму.
19:16

 Дорогі наші побратими, військовослужбовці внутрішніх військ, Збройних Сил, Державної прикордонної служби та інших військових формувань України, підрозділи яких дислоковані в Криму! Особовий склад військовослужбовців внутрішніх військ висловлює вам свою повагу та підтримку.

 На ваші плечі сьогодні покладено надскладне та відповідальне завдання – боронити нашу державу, її цілісність та свободу. Вже тиждень ви перебуваєте у самому епіцентрі подій. До Криму прикута увага чи не усіх іноземних держав та міжнародних організацій.

 У цей складний час, коли військовослужбовці іншої держави та радикально налаштовані сили намагаються захопити або заблокувати українські військові частини, примусити вас скласти зброю, ви мужньо витримуєте всі випробування. Підступні спроби підкупу також не увінчуються успіхом, і це – найкращий приклад героїзму та патріотизму для всього українського народу.

 На вашу долю випало важке випробування, і увесь особовий склад внутрішніх військ від солдата до генерала пишається вашою витримкою, стійкістю та силою вірності народу і законам України.

 Дії військовослужбовців з частин, дислокованих у Криму, героїзм та сила духу – предмет гордості усього українського народу. Ваш сьогоднішній подвиг увійде в історію, як взірець незламності духу, правдивого служіння своїй державі. Маємо за честь служити з такими побратимами!

 Глибока шана вам і подяка!

Особовий склад внутрішніх військ МВС України

Переглядів: 343 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz