Православ’я на хмельниччині.Особистий сайт.

| Реєстрація | Вхід
Четвер, 25.04.2024, 23:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Слава Ісусу Христу
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Головна » 2013 » Грудень » 10 » Звернення Всеукраїнської Ради Церков в зв'язку із трагічними подіями в Україні.
Звернення Всеукраїнської Ради Церков в зв'язку із трагічними подіями в Україні.
20:47
На доручення Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО) Предстоятель УПЦ Митрополит Володимир, головуючий у цьому громадському органі, підписав Звернення керівників Церков і релігійних організацій до своїх вірних та всіх людей доброї волі у зв’язку з суспільно-політичною ситуацією в Україні, повідомляє Інститут релігійної свободи.
 
  Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій звертається до віруючих різних релігій та конфесій з закликом підсилити молитви за мир і спокій, за припинення розбрату та ворожнечі, за порозуміння та розв’язання конфлікту. "Ми засуджуємо акти насильства і жорстокості, вчинені як проти мирних учасників громадських акцій та журналістів, так і проти правоохоронців, які виконували обов’язок відповідно до присяги", -- говориться у зверненні.
  ВРЦіРО звертається до діючої влади з закликом "забезпечити конституційні права і свободи громадян, не застосовувати силу щодо мирних зібрань, взяти до уваги вимоги протестувальників, а також провести неупереджене розслідування випадків провокацій та силового протистояння і покарати винних".
  Народ України незалежно від політичних переконань ВРЦіРО закликає "бути мудрим і відповідальним, утримуватися від насильницьких і протиправних дій та не піддаватися на провокації".
  "Закликаємо українське суспільство, владу і опозицію, до діалогу та спільного пошуку прийнятного шляху виходу з кризи, -- зазначається у зверненні українських Церков і релігійних організацій. -- Пам’ятаймо, ми є частинами єдиного народу, єдиної країни. Неможна допустити, щоб політичне протистояння стало причиною для порушення цілісності нашої держави".
  Члени Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій нагадують, що вони є різними за своїми переконаннями та світоглядом, "однак ми живемо і трудимось в дусі взаємного розуміння, поваги і миру", а тому закликають всіх "до суспільного і політичного порозуміння, взаємної поваги і миру для блага нашого народу".
  Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій запевняє, що "готова у міру можливого сприяти налагодженню діалогу й зробити все необхідне для примирення й відновлення стабільності у нашій Державі".
 "Боже Великий Єдиний, нам Україну храни!"
Переглядів: 364 | Додав: Batan | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
УвагаГОЛОВНЕ МЕНЮ:
Наше опитування
Ваш відгук про сайт

Всього відповідей: 260
Діє з 16.06.2009

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz